Om mig

Äventyr och utflykter är den perfekta avkopplingen! När andra längtar till en vecka vid poolen på Mallis eller en dag på Ullared drömmer jag om forsränning i Uganda eller en kokande friidrottsarena i Sydney. Några år efter 30 häpnas jag fortfarande över hur storslaget allting är när man bara törs öppna ögonen och se sig omkring. Man behöver inte paddla längs en flod i Laos för att känna så, det räcker med ett par kalla med brorsan på Lilla Torg hemma i Malmö för att extasen ska vara nära.

Jag hade funderat länge på egen hemsida. Resor har alltid varit mitt största intresse och jag började tidigt rapportera hem från dem i långa massmail till nära och kära. Med åren växte företeelsen och numera följer flera hundra personer mina äventyr via reserapporterna. Inför resan till OS i Peking kände jag att det var dags att ta rapporteringen ett steg till och möjliggöra för alla äventyrsintresserade att följa mig i med- och motgång.

En kväll när jag lite planlöst satt och sökte efter hemsidesnickrare på nätet sprang jag på Johnny Karlsson (JK Webdesign). En idrottande webdesigner – fullträff direkt! Tillsammans har vi arbetat fram den här sidan som jag hoppas ska ge dig som läsare perspektiv, avkoppling och underhållning varje gång du hittar hit.

Du är mer än välkommen att kontakta mig med synpunkter, frågor, uppmuntran eller för en vanlig hederlig ryggdunk.
Producerad av JK Webdesign