Resor

- Vietnam 2019

- Södra Afrika 2018

- Arabien 2017

- Västafrika 2016

- OS i Rio 2016

- Sri Lanka/Maldiverna 2016

- Borneo 2015

- Jorden runt 2013/2014

- Fotbolls EM i Ukraina 2012

- Nya Zeeland 2011

- OS i Vancouver 2010

- Rwanda/Uganda 2009

- OS i Peking 2008

- Sydafrika (Kapstaden) 2007

- Kambodja/Laos 2007

- Fotbolls VM i Tyskland 2006

- OS i Aten 2004

- Fotbolls VM i Korea/Japan 2002

- OS i Sydney 2000

A New King In Beijing Part XI
2008-08-17 (18:11)

Washington Post har fattat tycke för de svenska handbollsdamerna och har en snubbe på plats för att göra en kul story om dem. Idag intervjuade han oss kring silbrillornas historia och försökte greppa denna exoktiska sport som får svenskar att resa tvärs över jordklotet för att klä sig i blått och gult (och tesilar..)

De är det enda riktiga laget som är kvar för Sveriges del i OS nu, handbollsdamerna. I två matcher i rad har de bjudit på härlig spännande underhållning och blivit den naturliga punkten för oss svenska fans att samlas kring. Jakten pågår redan för fullt efter biljetter till kvartsfinalen så räkna med att vi blir ganska många som tar oss dit för att skrika fram en skräll. Familjerna runt spelarna Boson och Ahlm som varit en fin support under gruppspelsmatcherna åker dock hem. De hade inte alls räknat med avancemang efter att lottningen blev klar, det säger väl en del om hur bra flickorna gjort det so far...

Mycket media idag. Vi blev uppraggade av Nyheterna på TV4 som ville göra ett reportage om svenska fans som åkt till Peking för att följa OS. En stor del av dagen har gått åt till att bevaka telefonen och tala i telefon med TV4 för att få ordning på reportaget.

Nu på kvällen tog vi dem till JO:s bar för att köra lite shooting när vi satt och snackade sport med andra idrottstokar (bl a hattkillarna). Jag lyckades hålla mig undan huvudintervjun som Johan åkte på men lär väl ändå skymta en del i reportaget. Imorgon besöker de Johans och mitt hostel för att filma lite ifrån där vi bor och sedan kommer vi antingen köra en shooting med dem när vi är ute och handlar eller när vi jagar biljetter till kvartsfinalen i damernas handboll.

Klart det känns stort och nervöst med TV4. Idag sändes reportaget med kungaparet på TV4, imorgon kväll reportaget med mig, Johan (Oraklet alltså), Lengan och Emma. Lite olika förutsättningar kring respektive sällskaps resor... Missa inte det (reportaget alltså) för allt i världen!!! Eller gör det förresten, jag har rätt mycket ångest över hela grejen.

<- Tillbaka
Producerad av JK Webdesign