Gästbok

Välkommen till min gästbok. Lämna gärna meddelanden här om ni vill ge kommentarer på reserapporter eller om ni vill kommentera annat.

Vi var med om det VERKLIGT STORA ögonblicket att få se jättesköldpaddorna lägga ägg förra julen i Sydafrika. Vi gick runt i flera dagar och log dåraktigt och kanske än mer dåraktigt försökte få andra att förstå vilket stort ögonblick det varit - ingen fattade!
Kortbyx-säsongen är i full gång och jag är tillbaka längs strandpromenaden i Kapstaden och kör mina löprundor.
Lev väl!

Svar:
Nu finns det iaf en till som förstår. Verkligen fantastiska och fascinerande djur!
Vasaloppan
2013-10-27
 
  
Tjena Rickard,

Mycket trevligt att följa bloggen kompis. Får ju chansen att resa lite med dig på nåt sätt. Inte nog så viktigt att drömma sig bort under den här delen av året. Du är saknad på östra men vi ska göra vårt bästa för att bärga guldet trots din frånvaro.

Lev väl

Jonas

Svar:
Ni sköter er väl på Östra än så länge och nu är guldet nära. Glöm inte att jag vill höra allt om guldfirandet och gärna få en kort filmsekvens från gänget översänd när guldet är bärgat!
Hult
2013-10-19
 
  
Sååå fantastiskt att följa dina äventyr. Golden Monkeys i Rwanda och Gorillorna i Uganda hälsar så gott. Ingen risk för solbränna här i de tropiska regnskurarna. problemet är ist att få kläderna torra mellan varven.

Svar:
Åhh, mina gorillor! Planetens främsta djurupplevelse. Jag bara måste dit någon gång igen. Hälsa mina lurviga vänner på det dimhöljda berget!
Vasaloppan
2013-10-10
 
  
Hej!
Vilken fantastiskt intressant och rolig blogg. Jag ska med glädje följa din resa och ser speciellt fram emot rosabussresan.

Svar:
Välkommen hit Lena!
Lena Humvi
2013-10-09
 
Epost
 
  
Rickard, ja vi har ju kontakt via andra adresser men jag skriver gärna ett inlägg här också för nu har jag läst din upplevelse att spy i havet!!!!! DET kallar jag upplevelse och när det dessutom slutade med ett bra resultat:-) Det har nu blivit dagens händelse att följa din resa så vad du än gör - sluta inte berätta!!!!!! Du gör det dessutom så oerhört fängslande och det är inte bara en eller två gånger smilbanden kommer! Kram och fortsätt njuuuut! Geddan

Svar:
Jag lovar fortsätta så länge det är kul och förhoppningsvis är det hela året jag är ute. Periodvis kommer jag inte ha möjligheten att posta inlägg lika regelbundet som nu utan de kommer komma mer klumpvis när jag får nättillgång. Skönt att jag än så länge är hyggligt aktuell med det som postas iaf. Tack för peppen, det betyder mycket att veta att någon läser :)
Gerd Lundin
2013-10-08
 
Epost
 
  
Synd att du inte hann med Tulum, det vackaraste ställe jag sett, där ligger Isla Mujers i lä. Lycka till i fortsättningen önskar Irene (Lithells)

Svar:
Tack Irene. Jag valde bort Tulum eftersom jag också hade Chichen Itza, Tikal och Copan på besökslistan. Det finns en gräns för hur många Mayatempel man orkar ta in och turistmassor är inte min grej. Dessutom visste jag ju att kul resefolk fanns i Cancun och det var skönt att återgå till en välkänd bas. Ta hand om gänget i kärlekens korridor!
irene thor
2013-10-06
 
Epost
 
  
Tjenare Suw kanske jag ska säga så vet du vem som hittat hit! Följer din resedagbok och passar på att fly den svenska verkligheten där pärlan surar som vanligt... Häftigt äventyr du är på, det verkar helt underbart. Såg att du var i cancun och kan verkligen rekommendera att du tar den blå/gula färjan över till Isla mujeres. Var där för ett år sedan och det är en skönt avslappnad liten ö. Se upp för den italienska restaurangen i slutet på huvudgatan ner mot target bara. Käkar du inte upp kommmer ägarinnan och slår dig på fingrarna med stekspaden! Härligt gemytlig atmosfär. Nåväl, må gott och njut av din resa!
Med vänlig hälsning,
D

Svar:
Vilken tur för mig att jag hann med Isla Mujeres. Du ska hålla särskild utsikt efter dagboken den 29 Sep! Tyvärr, kan jag avslöja, han jag inte få tipset om den italienska restaurangen i tid.
D.A
2013-10-02
 
 
  
Riktigt kul läsning Rickard och om din träning fortsätter på samma sätt så lär du definitivt vara i maraform när du kommer hem.
Ha de gott och njut som fan!

Svar:
Träningen fortsätter dessvärre inte i samma stil. Stora städer och olidlig värme har nästintill omöjliggjort träning så nu förfaller jag sakta men säkert.
Jörgen
2013-09-26
 
Epost
Hemsida
 
  
Tja,
Vore passande med ett av skate-fotona uppsatt på en vägg på The Troubadour i LA, här gjorde ju Guns sin första spelning, med appetite-uppställningen. Dra nån story om att de på fotot en gång i tiden var Sveriges svar på Guns!

Svar:
På plats i LA nu. Vi får se vad jag kan göra åt saken :)
Martin
2013-09-16
 
 
  
Mycket imponerad av att det tydligen lagats mat längs vägen! Dock lite besviken på att det än så länge endast flirtats med en enda brutta (tulltjänstekvinnan) - i alla fall vad jag kan uttyda ur texten. Ser fram emot en historia i stil med den asiatiska pappan som skulle gifta bort sin dotter....
Jag åker till SA på torsdag men fortsätter att följa dina äventyr.
Lou hälsar tillbaka.

Svar:
Det där med matlagningen stämmer dessvärre inte. Vissa intentioner har funnits, men...
Vasaloppan
2013-09-09
 
 
  
   

Skriv ett inlägg

Namn:
E-post:
Hemsida: 
Inlägg:

Spam:

Fyll i 12345 (spamskydd)
 
   
Producerad av JK Webdesign