Gästbok

Välkommen till min gästbok. Lämna gärna meddelanden här om ni vill ge kommentarer på reserapporter eller om ni vill kommentera annat.

Emil wegtuegiyhjggcj ueyyyty

Det var Emil som skrev till dig ovan. Han undrar om du även måste ha dörren låst så att björnarna inte kan komma in och äta upp all fläskgelé(?) :)
Sen undrar han hur Kanada ser ut. Och så säger han att han kommer att sakna dig (naaawh). Och nu vill han göra en smiley också så det kommer här;
😂😂😂😂 (han gråter efter dig säger han)

Svar:
:) Hälsa att det är höga berg stora som flera miljoner elefanter ovanpå varandra (säg detta med höga hopp). På dagarna kör man inte enbart med olåst dörr utan även vidöppen, på kvällen stängs iaf dörren men lås existerar inte här. Jag saknar honom också - hälsa även att jag hittat ett par häftiga hemliga gångar som han skulle varit med och sett.
Emil Skoglösa
2013-09-05
 
Epost
 
  
Ett JÄTTESTORT lycka till och som en sann "hangaround" kommer jag att följa varje steg du tar.
I helgen från Skottland med Louise och senare från olika delar av Afrika. Inte heller jag kommer att ta del av de värsta årstiderna i Svea Rike. Det blir kortbyxe-löpning i Afrika istället med start om några veckor.

Svar:
Man tackar! Jag kommer kämpa på efter bästa förmåga och rapportera så snart det är möjligt. Nu i början är det civiliserade resmål och mkt wifi så då är det lite lättare både med rapportering och löprundor. Vi får väl se hur det blir när jag kommer till Centralamerika. Hälsa Louise!
Vasaloppan
2013-09-03
 
 
  
.... din farbror...... och .......hälsade på din farmor och farfar.... ska det förstås vara
Elisabeth Bertö
2012-08-02
 
 
  
Tack för en trevlig läsning. Fick adressen till din blogg av din morbror för ett eller två år sen.

Jag tittade på hela OS-invigningen häromdagen, utan att egentligen vara idrottsintresserad. Men jag får ändå en klump i halsen av denna fantastiska tillställning där så många länder kommer att tävla fredligt tillsammans. Det gav en känsla av hopp för världen.

Idag kom jag på att jag ju känner en som känner en (dig) som kanske är i London och rapporterar. Nu fanns det ingen rapport därifrån, men jag har läste hela EM-bloggen medan jag fikade och jag tycker att du skriver väldigt trevligt. Ditt "reportage" lockade till att kanske besöka Kiev.

Jag ska tipsa framför allt min äldsta (galet fotbollsintresserade) son om din sida. Honom har du kanske rentav träffat för väldigt, väldigt längesedan. Vi hälsade på din mormor och morfar sommaren 1980 och jag har ett kort därifrån, där din mamma finns med och har en väldigt stor mage. Vet inte om du redan var född då eller om det är du som ligger i magen. Mitt minne är att det redan fanns en liten knatting där. Men det kan givetvis vara fel.

Som sagt: Tack för en trevlig rapport. (jag har tidigare läst dina andra rapporter också)

Svar:
Elisabeth: Ett sent svar är bättre än inget alls och det kommer här: Magen du minns innehöll min lillebror som föddes sommaren 1980 (jag är tre år äldre). Det är ju fantastiskt trevligt att du hittat hit och jag kan utlova extrem underhållning med start i höst när jag ger mig ut på en riktigt spektakulär resa runt jorden i ett år. Hoppas verkligen du hittar hit fler ggr även om svaret dröjde (har letat förtvivlat efter mitt lösenord för att komma åt redigeringsmöjligheterna på sidan...).
Elisabeth Bertö
2012-08-02
 
 
  
Gött att se att det rapporteras även från detta mästerskap.

Nu till det vi alla undrar...Är pjuxen med???

Hälsa Johan!

//Rickman

Svar:
Svaret kommer i sista inlägget och jag är rädd för att du kommer bli besviken...
Rickman
2012-06-19
 
 
  
Vill bara säga att jag lusläst din resa från Kambodja/Laos i jul från kaffenerstänkta mailutskrifter som min mamma fått av någon på sitt jobb för flera år sedan. Blev jätteglad när jag hittade att du har fler berättelser samlade på webben. Du skriver mycket underhållande. Tack!

Svar:
Vad kul att du hittade till sidan också Jennifer! Stort tack själv för de uppmuntrande orden!
Jennifer Ehlde
2011-12-27
 
 
  
Nöjd med pjuxrapporteringen, bra så!

Svar:
Du skulle bara våga säga nåt annat! :)
Rickman
2011-03-14
 
 
  
Mycket spänd på drivmedelsrapporteringen, budget kontra utfall, med tanke på reseomläggningen.

Svar:
Detta har nu schemalagts till det sista uppsummerande inlägget.
Goran
2011-03-05
 
Epost
 
  
Mer än hälften av de tänkta bildalbumen är nu uppe på sidan. Fortfarande saknas också två reserapporter så fortsätt kika in och följa uppdateringarna!
Rickard
2011-03-05
 
 
  
Många frågor blir det...
- Har de fyra fingrar i Greymouth?
- Varför skriver han bara ibland och inte lika ofta som innan? Kan det möjligen va kärleken?
- Vart tog killen med delade sängen och den elaka (?) pappan i Vietnam vägen?

Svar:
1. Jag vågade inte gå tillräckligt nära någon för att kolla.
2. Begränsad uppkopplingsmöjlighet i Greymouth, lyxhotell i Auckland där vi njöt av faciliteterna istf att surfa och sedan 40h resa dörr-till-dörr.
3. Hehe. Detta svär jag mig definitivt fri ifrån, jag har aldrig varit i Vietnam!
Lena Ström
2011-03-01
 
 
  
   

Skriv ett inlägg

Namn:
E-post:
Hemsida: 
Inlägg:

Spam:

Fyll i 12345 (spamskydd)
 
   
Producerad av JK Webdesign