Gästbok

Välkommen till min gästbok. Lämna gärna meddelanden här om ni vill ge kommentarer på reserapporter eller om ni vill kommentera annat.

Tack för ett fantastiskt OS, men som vanligt vaknar man denna dagen till den stora baksmällan. Nu laddar vi kylen med blåbärssoppa till söndagens Vasalopp och hoppas på att J Hård hinner hem.

Svar:
Den Olympiska Baksmällan känns tyngre än vanligt men visst lär Vasaloppet bli ett stöd i kampen för att ta sig tillbaka till det normala livet.
Lena Ström
2010-03-01
 
  
Vilket jävla FIASKO imorse och med tanke på all otur Rille skulle du sett matchen på en pub istället;) Nu blev vi här hemma blåsta på semin Kanada-Sverige...TACK!!!
Hoppas tjejerna skräller idag istället så du/ni får uppleva fler medaljer.
Ha d!

Svar:
Vart ju riktigt nära att vi lyckades få upp Maria PH på pallen i snökaoset. Hockeyn är redan glömd...
Sören
2010-02-25
 
  
För h-lvete...Ni hejade inte tillräckligt på Tre Kronor! Detta och Kronwalls offensiva tackling som ledde till 2-mot-1 läge och mål för Slovakerna avgjorde matchen.....SKIT!

Var är YouTube-klippet på Christer Ulvbåge?

Kommer du svänga förbi Calgary på vägen hem? Mr. Festival behöver hjälp.

Svar:
Klart det var surt med hockeyn och jag får ta på mig viss skuld. Vi får se om klippet med Bågen kommer upp nånstans så småningom. Borde verkligen ta en vända bort till Calgary - men jag tror Mr Festival reder ut den lilla stormen på egen hand och lotsar oss till guldet.
Ekman
2010-02-25
 
  
Som Herr Karlsson sa i sändning "Förbannelsen är bruten!!"

Svar:
Det var verkligen ett ögoblick jag aldrig kommer glömma ner solen bröt igenom dimman samtidigt som Hellner svängde in på stadion.
Magnus
2010-02-24
 
  
Nu när man blivit doktor så borde man ju kunna medicinera de sjuka svenska stafettdamerna, men jag faller till korta där. Nu får du whistla fram de svenska herrarna till stafettherrarna till medalj

Svar:
Gjorde det rätt ok va? :)
kiwi
2010-02-24
 
Epost
 
  
Saknar alla dina kändisbilder, inte sett någon, vill dom inte vara med på bild, tack för filmen

Svar:
Hel hög med kändisbilder och videos på Fejjan nu. Mer bilder kommer här efter hemkomst.
Palle
2010-02-23
 
 
  
Härlig videohäsning - ni har ju full koll på läget!

Svar:
Kanske årets skönaste felsägning av Lengan i videon, låter nästan intränat.
Per-Inge
2010-02-23
 
 
  
En videohälsning hem (klipp in länken i browsern):

http://www.youtube.com/watch?v=pmeQNVDP0oU
Rickard
2010-02-23
 
 
  
Illa illa...ni har inte haft någon tur med biljettbokningarna. Här hemma har vi upplevt en riktig höjdarkväll och utan tvekan den bästa tävlingen i OS så här långt sett ur svenska ögon! Grymt!

Att ni skymtades i tv efter matchen Sverige-Ryssland är kanske lite plåster på såren. Ni ska ha cred för att ni applåderar ryskorna efter matchen!

Svar:
Skulle dödligt gärna velat se det loppet... Vi kunde ju inte gärna applådera de utklassade svenskorna men danskorna har fullt stöd alla dagar i veckan. Många bra bilder!!!
Magnus
2010-02-21
 
 
  
Jag förutsätter att du lydde din gamla pappas kloka råd och tog rygg på kungen. Så nu har du fått uppleva guld och brons, som går till den svenska skidhistorien. Detta istället för en neslig damcurlingförlust, eller.......

Svar:
No comments...
Pappa
2010-02-21
 
Epost
 
  
   

Skriv ett inlägg

Namn:
E-post:
Hemsida: 
Inlägg:

Spam:

Fyll i 12345 (spamskydd)
 
   
Producerad av JK Webdesign